20 Şubat 2007 Salı

12.Roxy Müzik Günleri başlıyor!

(20.02.2007/Turk.Net) -13 Şubat'ta basın tanıtım kokteyliyle start alan ve bu yıl Tuborg'un sponsorluğunda yürütülen 12.Roxy Müzik Günleri için geri sayım başladı. Başvuruların 5 Mart'tan itibaren kabul edileceği bu yılki yarışma, önceki yıllarda olduğu gibi 18 yaşın üstünde amatör-profesyonel tüm müzisyenlere açık. 16 Nisan'a kadar sürecek başvurular Roxy müzik ofislerine yapılırken, aynı zamanda www.herkesdinlesin.com sitesi üzerinden de online olarak başvuru bırakılabiliyormuş. Finallere katılmaya hak kazanan grup ve sanatçılar 24 Nisan 2007'de www.roxy.com.tr ve www.roxymuzikgunleri.com adreslerinden duyurulacakmış. Eğer yarışmaya İstanbul dışından katılıyorsanız ve finale de kaldıysanız, konaklama masraflarınızı da Roxy karşılıyor. Bence yeteneği olan ve şansını denemek isteyen genç müzisyenler için çok güzel bir fırsat, ne dersiniz?

Emre Aydın turnede...

Alternatif rock müziğin genç temsilcilerinden Emre Aydın ve Aydilge birlikte bir turneye hazırlanıyorlar. 5 konserlik bu mini turnenin ilk ayağı 23 Şubat'ta Aydın'da Anemon Otel. Daha sonra sırasıyla 24 Şubat Manisa Ves Cafe, 28 Şubat İzmir Fuar Atlas, 2 Mart Muğla Arena Bar ve 3 Mart Denizli Friends Bar. Aydilge ise ayrıca 8 Mart’ta İstanbul’da Balans’ta bir konser verecekmiş.

Fuat Güner'le "Kuşaktan Kuşağa"

Sevgili Barış Manço'nun 7'den 77'yesi hala belleklerimizde, bu programın çoğumuzun çocukluğunda ya da gençliğinde ayrı bir yeri muhakkak var. İşte bu programın yönetmeni ve yapımcısı Erkmen Sağlam, şimdi de Fuat Güner'le "Kuşaktan Kuşağa" adlı program yapmaya başladı. İlkini geçtiğimiz Pazar TRT-1 ekranında izlediğimiz program, hem dünyanın çeşitli yerlerini tanıtıyor hem de keyifli müzik sohbetleriyle Pazar gününüzü daha da keyiflendiriyor...

Olcay Tanberken

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder