20 Aralık 2006 Çarşamba

En iyileriyle Seçil Heper

(19.12.2006 /Turk.Net) Hakan Eren ve Ossi Müzik’in plaklar üzerinde kalmaktan kurtardığı şarkıların sayısı gün geçtikçe artıyor. Daha önce Seyyal Taner, Işıl Yücesoy, Güzin ve Baha, Neco, Coşkun Demir, Atilla Atasoy, Nükhet Duru gibi Türk popunun önemli isimlerinin en iyi şarkılarını biraraya getiren seriye daha sonra Gönül Yazar ve Assolistler albümleri de eklenmiş, böylece Türk Sanat Müziği şarkıları da ilk yayınlandıkları gibi orijinal halleriyle dinleyiciye ulaşmıştı. Şimdi ise ‘En iyileriyle’ serisinde Seçil Heper zamanı...

Bir zamanlar her yeni çıkan plağı Türk müziği seven her eve giren, gazinoların aranılan assolisti Seçil Heper, en sevilen şarkılarıyla tek bir albümde toplandı. Heper’in 1973-1976 yılları arasında seslendirdiği alaturka müziğin en güzel örnekleriyle bizi gazinoların ihtişamlı günlerine geri götürdüğü albümde Yeşil Gözlerinden Muhabbet Kaptım”, “Dargın Ayrılmayalım”, “Gözlerin Bir İçim Su”, “Bak Yeşil Yeşil” ve “Muhabbet Bağına Girdim” gibi unutulmayan 19 şarkı yer alıyor.

Her zamanki gibi Babylon da kapılarını 21 Aralık Perşembe akşamı bu albüm için açıyor. Seçil Heper'in de katılacağı gecede bu tanıtım partisinde ayrıca popüler müziğimizin unutulmayan isimlerinden Gökben, Sevda Karaca, Berkant, Yeşim, Tülay Özer ve Nebahat Çehre de Seçil Heper’le birlikte sahne alacak.

Mirkelam’dan yeni albüm

Yaptığı albümlerle her zaman adından söz ettirmeyi başaran, kimi zaman duygu yüklü kimi zaman da hareketli hitler yaratan Mirkelam beşinci albümünü tamamlamış. "Mutlu Olmak İstiyorum" adını verdiği albümünde yine İskender Paydaş ile çalışan Mirkelam uzun bir süre yeni bir plak şirketi arayışındaydı. Yeni albüm bu kez Pasaj Müzik & DMC etiketi ile müzikmarketlerde.

Olcay Tanberken

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder