26 Aralık 2006 Salı

Erol Evgin: Tüm bir yaşam

(26-12-2006 / Turk.Net) Geçtiğimiz yıl “İşte Öyle Bir şey” adlı bir koleksiyon albüm yayınlayan Erol Evgin yeni bir albümle daha karşımızda. “Tüm Bir Yaşam” adlı albümde yeralan Melih Kibar ve Çiğdem Talu şarkıları yıllanmış şarap gibi gerçekten, üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin değerlerinden bir şey kaybetmiyor. Albümde “Deli Divane”, “Rüya”, “Söyle Canım”, "Memleket Hasreti", "Bir Bakışın Yetti" gibi unutulmaz şarkılar yer alırken ilk kez cd üzerinde yayınlanan 2 sürpriz şarkı da mevcut. Melih Kibar'ın piyanosu eşliğinde "Hep Böyle Kal" ve Erol Evgin'in Yeliz'le Renkli Dünya müzikal filmi için yaptıkları "Bir Bakışın Yetti" düeti. Bu arada küçük bir hatırlatma da sanatçının ilk yıllarına ait bir şarkısı olan “Şoför Mehmet”in bestesinin Nobel Ödüllü yazarımız Orhan Pamuk'un babası Gündüz Pamuk'a ait olması.

Odeon firması da ardarda yayınladığı sürprizlerle sevindiriyor. Türk müziği ve batı müziği şarkılarından oluşan 400’ü aşkın plağı olan, sayısız altın ve platin plak ödülü kazanan Nesrin Sipahi, Odeon Koleksiyon serisinin üçüncü albümüyle yeniden sevenleriyle buluşuyor. Odeon&DMC işbirliği ile piyasaya sürülen albümde “Avuçlarımda Hálá Sıcaklığın Var”, “Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim”, “Dertleri Zevk Edindim”, “Ellerim Böyle Boş Boş mu Kalacaktı” gibi unutulmaz 16 şarkıya yer verilmiş.

Yeni yılın ilk aylarında yayınlanması beklenen önemli bir koleksiyon albüm de “Onno Tunç Şarkıları”. Duyduğumuz kadarıyla hem şarkıların orijinal versiyonları hem de genç kuşak tarafından yeniden yorumlanan versiyonları bu albümde birarada sunulacakmış. Nilüfer-Sezen Aksu düeti gibi sürprizler de cabası…

Olcay Tanberken

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder