8 Haziran 2007 Cuma

Müzik dünyasında neler oluyor?

(08-06-2007/Turk.Net) -Geldik bir haftanın daha sonuna. Haftasonu planlarını çoktan tamamlamış olanlar hazırlıklara koyulmuş bile olabilir, ancak benim gibi haftasonu da çalışacak olanlar kendilerini yine müzikle avutacaklar gibi gözüküyor:)

İşte size haftanın en çok konuşulan müzik haberleri…

Sibel Tüzün, ilk kez bir sinema filminde!
19 Mayıs’ta Litvanya’da bir konser veren Sibel Tüzün, ilk kez bir sinema filminde rol alıyor: Çılgın Dershane. İlki büyük ilgi gören serinin ikinci filminde Tüzün bir rehber öğretmeni canlandırıyormuş. Ve güzel bir haber, saçlarını yeniden koyu yapmış!

Yeni klibinde gelinlik giydi
Emel Müftüoğlu’nun yeni albümünün ilk video klibi, Sezen Aksu imzalı çıkış parçası ‘Evlenilecek Kızlar, Eğlenilecek Kızlar’a çekilmiş. Yönetmenliğini Okan Bayülgen’in yaptığı klipte Emel, mini bir gelinlikle kamera karşısına geçmiş.

Tarkan’dan Sibel’e “Çakmak Çakmak”
Sibel Can, 15 gün sonra yeni albümünü piyasaya sürmeye hazırlanıyormuş. Çıkış parçası olarak da, Tarkan’dan bir şarkı almış: “Çakmak Çakmak”. Sibel Can şöyle konuşmuş: “Bu albümdeki şarkıların hepsi birbirinden özel sanatçıların imzasını taşıyor. Ancak Tarkan ve Sezen Aksu’nun benim için yeri ayrı”

Yazın en “tatlı” albümü geliyor…
Davul performanslarıyla İstanbul’da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Gökçe’nin ilk albümü “Böğürtlenli Reçel” Pasaj Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı. Gökçe yaptığı müziği “eğlenceli rock” olarak tanımlıyormuş, dinledikten sonra albümü ayrıca yorumlarız…

Belkıs Özener bu Pazar Tamba Tumba’da
Türk Sineması’nı şarkılarıyla bize sevdiren seslerin en başında o geliyor…
Türkan Şoray’lı, Hülya Koçyiğit’li, Filiz Akın’lı yüzlerce filmde, Türk Sineması’nın en güzel şarkılarını onun sesinden dinledik…Şarkıları ve özlenen sesi yıllar sonra ilk kez cd üzerinde yayınlandığında albümü müzik piyasasını hareketlendirdi ve satış rekorları kırdı. Hayatı ve çok sevilen şarkılarıyla Belkıs Özener, 10 Haziran Pazar akşamı JOYTürk’te canlı yayın konuğumuz olacak! Ayrıca programı dinleyenler de, 15 Haziran’da İstanbulun en güzel manzaralı yerlerinden LifeRoof’taki OLDIES gecesine davetiye de kazanabilecekler.

Olcay Tanberken

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder