29 Temmuz 2006 Cumartesi

'MTV VJ Search' başladı!

Yıllardır neden bizim de bir MTV’miz yok diye hayıflanır dururduk. Star, Tele On frekansı üzerinden bir süreliğine MTV’yi yayınladığında milletçe ne kadar sevindiğimizi dün gibi hatırlıyorum! Ne zamanki özel kanallar ardı ardına arz-ı endam etti ve başta Kral Tv olmak üzere yerli-yabancı bir sürü müzik kanalımız oldu, MTV saplantımız biraz olsun dinmiş gibiydi. Gerçi artık kablolu tv ve Digiturk’te de MTV Europe’u izleyebiliyorduk ama neden bizim de Avrupa’daki birçok ülkede olduğu gibi MTV Türkiye’miz yok diyorduk. Geçtiğimiz aylarda kanal yöneticilerinin İstanbul’daki basın toplantısıyla da öğrendiğimiz gibi Eylül’le birlikte bu hasret de son buluyor. Gerçi kendi kliplerimizi izlemek için yerli müzik kanallarımız yerine neden yabancı bir müzik kanalını seçeyim ki diyenleriniz olabilir ama MTV sonuçta, elimiz ister istemez kumandada bu kanalı tuşlayacaktır:) MTV Türkiye, tabii ki tümüyle yabancı klipleri göstermeyecek ve yerli müzik kliplerine de önem verecekmiş.

Doritos sponsorluğunda bir yarışma başlatan MTV Türkiye, Eylül’den itibaren başlayacak yayınları için 2 VJ arıyor. Yalnızca internet üzerinden alınan başvurulara özgeçmiş ve fotoğraflar kabul edilecek ve finalistler site ziyaretçilerinin oyuna sunulacak. Katılmak için adres: http://www.tytz.com/

Dünya starlarıyla buluşmaya devam…
İspanya’yı, 1990'daki Eurovision Şarkı Yarışması’nda ‘Bandido’ isimli şarkıyla temsil eden ikiliyi hatırlarsınız. Azucar Moreno'dan bahsediyorum. Oldukça hit olan ve tüm Avrupa gibi ülkemizde de sevilen (ve hatta Aşkın Nur Yengi’nin de Türkçe coverladığı) Bandido’yla yarışmayı kazanamamışlardı ama yıllar içinde de epeyce ün yaptılar. İşte dünya starlarını fazlaca görmeye alıştığımız bu yaz, bu süper ikiliyi de 5 Ağustos akşamı Park Orman’da izleme şansına sahip olabileceğiz.

Musicon Bodrum Rock Fest başlıyor…
Son yıllarda yaz aylarını eğlenceli kılan Rock festivallerine bir yenisi ekleniyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan Musicon Rock Fest, Termera Resort Hotel Aspat Beach Club’ta 3 günlük alternatif çadır tatili imkanı sunarken bir yandan da Türk Rock severleri buluşturuyor. Redd, Pamela, Kargo, Nev, Replikas, Yakup ve Duman gibi isim ve gruplar da organizasyonda yeralanlardan sadece bazıları. Festival ile daha geniş bilgiyi www.musiconbodrum.com adresinden edinebilirsiniz.

Olcay Tanberken

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder